ICT bij de horens gevat

You are here

 

Support

Het ondersteunen van KMO computernetwerken is onze zaak! Je kan op OSSbyte, uw vertrouwde IT partner, rekenen bij problemen in uwt netwerk

IT Strategie

Uw IT infrastructuur is meer dan ooit een strategisch wapen voor uw zaak. We helpen jullie een IT roadmap te ontwikkelen die er voor zal zorgen dat IT niet alleen maar "reageren" is, maar klaar staat voor de uitdagingen. 

Overal verbonden

Naadloze synchronisatie tussen email en kalenders, op kantoor, thuis of op de smartphone. Met onze servers in eigen beheer garanderen we een vlotte en veilige manier om overal te werken.

IT Solutions

Als IT infrastructuur voor meer problemen zorgt dan ze oplost in uw organisatie, dan hebben wij het antwoord. Gedaan met onverwachte kosten. Met OSSbyte aan uw zijde verdwijnen de dagelijkse IT problemen die uw organisatie te vaak vertragen.

Backups

Wanneer hebt u voor het laatst een back-up gemaakt? Dagelijks gebeuren er menselijke fouten, gaan er schijven kapot of gaan er gegevens verloren. Neem het risico niet! OSSbyte biedt een betaalbare oplossing voor zowel de lokale als off-site back-up. 

Monitoring

U koopt toch ook geen auto zonder dashboard? Waarom draait uw IT infrastructuur dan zonder opvolging? Wij bieden geavanceerde monitoring aan. Hiermee kan OSSbyte 24/7/365 alle kritische onderdelen van uw ICT infrastructuur in de gaten houden.