ICT bij de horens gevat

You are here

Het ondersteunen van KMO computernetwerken is onze zaak! Je kan op OSSbyte, uw vertrouwde IT partner, rekenen wanneer er problemen zijn in uw huidige IT infrastructuur.

OSSbyte levert vakkundige support voor bestaande en nieuwe installaties:

  1.  Het onderhouden van de bestaande servers. Updates installeren, back-ups nemen, gebruikersbeheer, ...
  2.  Het ondersteunen van de eindgebruiker in het dagelijks gebruik.

Betaalbare en passende support vinden voor onze KMO was niet eenvoudig. OSSbyte verzorgt snelle interventies en als ze eens niet bereikbaar zijn bellen ze snel terug. Dit waren wij niet gewoon.

De VPN moet geïnstalleerd worden voor een nieuwe werknemer? Drie nieuwe PC's moeten geïntegreerd worden in het netwerk? De printer werkt niet of de PC te traag? Waarom kan ik niet op het WiFi met mijn smartphone? 

Het zijn de dagelijkse zorgen van elke PC gebruiker, ook in een professionele omgeving. Er wordt vaak nodeloos veel tijd verloren aan kleine problemen die telefonisch of via remote support snel en efficiënt kunnen worden opgelost. Indien gewenst komen wij ook graag ter plaatse. 

Onderhoud
We onderhouden uw serversystemen voor een maximale uptime. Ook de PC van de eindgebruiker wordt niet vergeten.

Remote Support
Indien er toch problemen zouden opduiken zijn we steeds telefonisch bereikbaar. Vaak kunnen de problemen opgelost worden vanop afstand. Goed voor het milieu en de portemonnee!

Structurele oplossingen
Fix-it-again is geen oplossing. We analyseren grondig de problemen en verkiezen een structurele oplossing boven oplapwerk.

Snel, betrouwbaar & vriendelijk
Problemen zijn nooit aangenaam, maar ze zijn minder groot als de service snel, betrouwbaar en vriendelijk is.